Webinar falas për profesionistët e shëndetit-Infermieri

Elite Learning ofron një seri webinarish falas për studentët e infermierisë të udhëhequr nga ekspertë të fushës së shëndetit dhe trajtohen tema të ndryshme si vetë-kujdesi, detyrat dhe përgjegjësit e profesionistëve shëndetësor, infeksionet e shfaqura, pandemia Covid 19 etj.

Webinaret realizohen në gjuhën angleze.

Për të marrë pjesë duhet të regjistroheni në linkun e mëposhtëm: https://www.elitecme.com/webinars#Upcoming .