Universiteti i Kalabrisë në Itali ofron 120 bursa studimi për nivelin master

Universiteti i Kalabrisë Università della Calabria ofron 120 bursa studimi për studentë të huaj për Master, që mbahen në gjuhën angleze, për vitin akademik 2021-2022.

Disa nga bursat janë në fushën e shëndetit mjekësor – Bioteknologji shëndetësore dhe shkencat ushqyese.

Studentët të cilët janë të intresuar që të aplikojnë për këto bursa studimi mund të klikojnë në këtë link https://www.unical.it/…/unicaladmission/how_to_apply/ për informata më të hollësishme.