Tetori po vjen me risi për studentët e Kolegjit Universi!!

 

Tetori po vjen me risi për studentët e Kolegjit Universi!!

– Jeni student, apo keni planifikuar të studioni në Kolegjin Universi?
– A keni menduar si mund të ushtroni profesionin tuaj në Gjermani?
– Sigurisht keni dëgjuar se Gjermania ka hapur dyert dhe po kërkon infermier/e të licencuar/a
– A beson se keni kompetencat, aftësitë, shkathtësitë, dhe diplomën e duhur për të punuar si infermier/e në Gjermani?

Ka ardhur koha të gjeni përgjigjën dhe zgjidhjen ideale.

Kolegji Universi është i pari në regjionin e Ballkanit i cili tani kontrakton marrëveshje kooperimi me institutin mjekësorĕ Gjerman “Blau & Weis”.
Blerim Jakupi, bashkëpronari i këtij instituti me 147 profesionist mjekësorë, ekspert i mjekësisë intensive dhe ligjërues i rregullt në Gjermani, njëherish dhe bashkëvendas i yni, nga tetori në Kolegjin Universi.

Informata më të hollsishme, do të publikohen ditët në vijim.

Rezervo vendin tënd tani!

 

Leave a comment