Takim i Unionit të Studentëve të Kolegjit Universi

Takim i Unionit të Studentëve të Kolegjit Universi

Më 17/04/2019, në ambientet e Kolegjit Universi, Unioni i Studentëve mbajti mbledhjen e radhës të të cilën u diskutua për shumë çështje.

Në fillim të mbledhjes u aprovua procesverbali nga mbledhja e kaluar, ndërsa më pas u mbajten zgjedhjet per kryesine e unionit, me votim unanim kryetare u zgjodh Gresa Kaçiu, ndersa sekretar Vigan Namani.

Antare tjere te kryesise se unionit jane kryetaret dhe nenkryetaret e viteve.

Një prej pikave që u diskutua gjatë kësaj mbledhjeje ishte edhe procesi i ligjeratave dhe provimeve, e po ashtu edhe lidhur me viziten e studentve ne Matka.

 

Tags

Leave a comment