Stafi Akademik

Stafi akademik i Kolegjit Universi është 100% me kualifikime adekuate dhe me përvojën e nevojshme në arsim, kjo dëshmohet përmes CV-ve tyre, ku krahas kompetencave profesionale ka edhe një numër modest të publikimeve shkencore në revista, kryesisht ndërkombëtare.

Për të gjitha lëndët mësimore të përfshira në Planin dhe programin mësimor, kuadri është plotësisht profesional, me eksperiencë dhe me thirrje adekuate, si profesionale ashtu edhe shkencore.

Titujt akademik janë:

  • Profesor i Rregullt
  • Profesor i Asociuar
  • Profesor asistent
  • Ligjërues
  • Asistent
  • Asistent i ri

Avansimi i stafit akademik në thirrje akademike bëhet sipas kritereve të mbështetur në Rregulloren e Kolegjit për Thirrjet Akademike dhe Titujt.

 

Dekan
Kadir Hyseini
ProDekane
Arbesa Havolli
Prof.Ass.
Ragip Retkoceri
Ligjeruese
Afërdita Berisha
Ligjeruese
Behrije Halilaj-Vishi
Ligjeruese
Ibadete Bytyçi
Ligjëruese
Shkëndie Shala – Jonuzi
Asistente
Emire Havolli
Asistente
Blenda Luta
Ligjerues
Rrezart Halili
Asistente
Naile Nitaj
Ligjeruese
Elvana Podvorica
Ligjeruese
Ermira Krasniqi
Prof. i rregullt
Fadil Kryeziu
Prof.Ass.
Minire Alilaj
Ligjerues
Musa Oruqi
Ligjerues
Shemsi Veseli
Ligjeruese
Shqiprojë Shala
Ligjeruese
Shukrije Statovci
Ligjerues
Abdullah Havolli
Ligjeruese
Valbona Uka
Foto Panooo (1379 x 1280)
Kaltrinë Tahiri
Student Demostrator
asdddsasdqweqwe
Besnike Ternava
Student Demostrator
placeholder
Arlinda Ajvazi
Student Demostrator
Dekan
Jeton Havolli
Prof. i rregullt
Avdi Pireva
Prof. Ass
Diellza Kelmendi
Prof. Ass
Sami Sermaxhaj
Prof.Ass.
Sylejman Shala
Prof.Ass.
Abedin Ibrahimi
Ligjerues
Abdullah Havolli
Ligjerues
Afrim Selimi
Ligjeruese
Arta Ibrani
Ligjerues
Astrit Haliti
Ligjerues
Bahri Blakçori
Ligjerues
Bujar Begu
Ligjerues
Besnik Humolli
Ligjërues
Ervin Meqikukiqi
Prof. Ass
Fitim Arifi
Ligjerues
Ibër Alaj
Ligjerues
Lekë Tërmkolli
Ligjerues
Gjylinaze Braha
Ligjerues
Sabri Makolli
Ligjerues
Sherif Ilazi
Ligjerues
Shqiprim Imeri
Prof.Ass.
Vildane Jashari
Nr. Mentori Lenda Prej Deri
1 Fatmire Suta Praktika klinike në kujdesin Shtëpiak dhe emergjent 2019 2020
2 Fexhrije Zhitija Praktika klinike në kujdesin Gjinekologjik 2019 2020
3 Gjejlane Gjaka Praktika klinike në kujdesin Gjinekologjik 2019 2020
4 Ibadete Gashi Praktika klinike në kujdesin infermieror dhe geriatrik 2019 2020
5 Lazime Halili Praktika klinike në kujdesin psikiatrik 2018 2020
6 Lendita Mehmeti Ramaj Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2019 2020
7 Lushe Pervorfi Praktika klinike në kujdesin Shtëpiak dhe emergjent 2016 2020
8 Mehdi Sokoli Praktika klinike në kujdesin Shtëpiak dhe emergjent 2019 2020
9 Melihate Rexhepi Praktika klinike në kujdesin Gjinekologjik 2019 2020
10 Muharrem Arifi Praktika klinike në kujdesin Shtëpiak dhe emergjent 2019 2020
11 Muharrem Cej Praktika klinike në kujdesin psikiatrik 2019 2020
12 Mustaf Mullarama Praktika klinike në kujdesin psikiatrik 2017 2020
13 Nafie Mahmuti Praktika klinike në kujdesin infermieror dhe geriatrik 2017 2020
14 Naman Sinani Praktika klinike në kujdesin psikiatrik 2019 2020
15 Nexhmije Sogojeva Praktika klinike në kujdesin gjinekologjik 2015 2020
16 Rejhan Keqi Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2019 2020
17 Remzije Ejupi Praktika klinike në kujdesin infermieror dhe geriatrik 2019 2020
18 Sabri Caka Praktika klinike në kujdesin psikiatrik 2019 2020
19 Sadbere Restelica Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2019 2020
20 Sanije Morina Praktika klinike në kujdesin psikiatrik 2015 2020
21 Selvete Seta Praktika klinike në kujdesin infermieror dhe geriatrik 2017 2020
22 Senaj Maksut Kujdesi infermerior në gjinekologji me Obstetrikë & Kujdesin Intern 2013 2020
23 Sevdije Krasniqi Kujdesi infermerior në gjinekologji me Obstetrikë 2014 2020
24 Sevim Kamberi Praktika klinike në kujdesin Gjinekologjik 2017 2020
25 Shkurta Maloku Praktika klinike në kujdesin infermieror dhe geriatrik 2016 2020
26 Shpresa Kalludra Kujdesi infermerior në gjinekologji me Obstetrikë & Kujdesin Intern 2014 2020
27 Shpresa Thaqi Praktika klinike në kujdesin psikiatrik 2015 2020
28 Shqipe Kajtazi Praktika klinike në kujdesin infermieror dhe geriatrik 2016 2020
29 Violeta Vokrri Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2019 2020
30 Vjollca Rama Praktika klinike në kujdesin Shtëpiak dhe emergjent 2019 2020
31 Vlora Ibrahimi Praktika klinike në kujdesi kirurgjikal 2015 2020
32 Vlora Sopi Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2015 2020
33 Zylfije Musliu Praktika klinike në kujdesin psikiatrik 2017 2020
34 Adem Krasniqi Praktika klinike në kujdesin infermieror dhe geriatrik 2013 2019
35 Aferdita Kamberi Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2015 2019
36 Ajshe Shala Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2018 2019
37 Alberije Thaqi Praktika klinike në Kujdesin Intern 2016 2019
38 Ardita Muçolli Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2017 2019
39 Arta Dragaqina Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2018 2019
40 Arta Sejdiu Praktika klinike në kujdesin Shtëpiak dhe emergjent 2016 2019
41 Bahrije Azizi Praktika klinike në kujdesin gjinekologjik 2015 2019
42 Bahtije Dardani Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2018 2019
43 Besa Krasniqi Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2018 2019
44 Bida Cakolli Praktika klinike në kujdesin emergjent 2018 2019
45 Blerta Nuha Praktika klinike në kujdesin psikiatrik 2017 2019
46 Drita Berisha Praktika klinike në kujdesin Shtëpiak dhe emergjent 2016 2019
47 Emine Shala Praktika klinike në kujdesin Shtëpiak dhe emergjent 2018 2019
48 Fahredin Avdiu Praktika klinike në kujdesin psikiatrik 2017 2019
49 Fatime Gashi-Sherifi Praktika klinike në kujdesin Shtëpiak dhe emergjent 2016 2019
50 Fatmire Ahmeti Praktika klinike në Kujdesin Intern 2016 2019
51 Feime Ahmeti Praktika klinike në kujdesin intern 2013 2019
52 Fevzije Mehiu Praktika klinike në kujdesin Gjinekologjik 2015 2019
53 Fitore Hasani Praktika klinike në kujdesin infermieror dhe geriatrik 2018 2019
54 Ganimete Haxhiu Praktika klinike në kujdesin infermieror dhe geriatrik 2018 2019
55 Gëzim Krasniqi Praktika klinike në Kujdesin Intern 2016 2019
56 Hatmane Abazi Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2017 2019
57 Ilmije Havolli Praktika klinike në kujdesin gjinekologjik 2015 2019
58 Ilmije Mustafa Praktika klinike në Kujdesin Intern 2017 2019
59 Kimete Berisha Praktika klinike në kujdesin intern 2015 2019
60 LINDITA STRANA Praktika klinike në kujdesin Shtëpiak dhe emergjent 2018 2019
61 Liridona Mustafa Praktika klinike në kujdesin infermieror 2018 2019
62 Luljeta Osmani Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2018 2019
63 Mevlude Ejupi Praktika klinike në kujdesin infermieror dhe geriatrik 2016 2019
64 Mexhide Sojeva Praktika klinike në kujdesin Shtëpiak dhe emergjent 2016 2019
65 Minire Bekteshi Praktika klinike në Kujdesin Intern 2014 2019
66 Naile Nitaj Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2018 2019
67 Naime Hajdari Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2015 2019
68 Naser Miftari Praktika klinike në Kujdesin Intern 2017 2019
69 Naxhije Hamiti Praktika klinike në kujdesin gjinekologjik 2015 2019
70 Nexhmije Sallahu Praktika klinike në kujdesin Shtëpiak dhe emergjent 2016 2019
71 Remzije Aliu Praktika klinike në Kujdesin Intern 2016 2019
72 Sabrije fejza Praktika klinike në Kujdesin Intern 2018 2019
73 Shehide Zuka Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2015 2019
74 Shpresa Haziri Gashi Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2018 2019
75 Shukrane Zhubi Praktika klinike në kujdesin intern 2014 2019
76 Valdete Pacolli Praktika klinike në Kujdesin Intern 2018 2019
77 Valdete Reqica Praktika klinike në kujdesin Shtëpiak dhe emergjent 2018 2019
78 Vjolca Krenzi Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2018 2019
79 Xhevat Hoxha Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2015 2019
80 Xhevdet Kasumi Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2015 2019
81 Ylefetë Limani Praktika klinike në kujdesin intern 2013 2019
82 Zahir Uka Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2017 2019
83 Zylfije Avdiu Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2015 2019
84 Aferdita Obertinca Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2016 2018
85 Dardan Imeri Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2017 2018
86 Drita Berisha Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2014 2018
87 Drita Jashari Praktika klinike në kujdesin psikiatrik 2015 2018
88 Gjemile Beka Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2015 2018
89 Rahime Kika Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2017 2018
90 Ramize Isufi Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2017 2018
91 Rifadije Dermaku Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2015 2018
92 Sabrije Ramabaja Praktika klinike në kujdesin gjinekologjik 2015 2018
93 Sada Ismajli Praktika klinike në kujdesin Gjinekologjik 2017 2018
94 Safete Rexha Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2017 2018
95 Sebahate Sinani Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2017 2018
96 Shemsije Rexhepi Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2016 2018
97 Shpresa Fejza Praktika klinike në kujdesin infermieror 2017 2018
98 Shpresa Makolli Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2014 2018
99 Yllka Krasniqi Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2014 2018
100 Aferdita kukaj Praktika klinike në kujdesin intern 2014 2017
101 Agron Suma Praktika klinike në Kujdesin Intern 2016 2017
102 Fellenza Spahiu Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2014 2017
103 Ferat Kabashi Praktika klinike në kujdesin infermieror 2016 2017
104 Miradije Kica Praktika klinike në kujdesin intern 2014 2017
105 Naser Rrustemaj Praktika klinike në kujdesin infermieror dhe geriatrik 2014 2017
106 Fexhrije Graca Praktika klinike në kujdesin Gjinekologjik 2015 2016
107 Nebahate Mehmeti Praktika klinike në kujdesin gjinekologjik 2015 2016
108 Qefsere Salihu Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2015 2016
109 Sanije Krasniqi Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2015 2016
110 Shemsije Kutllovci Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2015 2016
111 Vjollca Maloku Praktika klinike në kujdesin pediatrik 2015 2016
112 Ajete Neziri Praktika klinike në Kujdesin Intern 2014 2015
113 Besarta Pelaj Kujdesin Intern, kujdesi infermieror dhe geriatrik 2014 2015
114 Genc Tasholli Praktika klinike në kujdesin infermieror dhe geriatrik 2014 2015
115 Hasan Gashi Praktika klinike në kujdesin Kirurgjik 2014 2015
116 Murtez Jashari Praktika klinike në kujdesin intern 2014 2015
117 Sabrije Obërtinca Praktika klinike në kujdesin gjinekologjik 2014 2015
118 Sahadete Kallaba Kujdesi infermerior në gjinekologji me Obstetrikë & Kujdesin Intern 2014 2015
119 Sanije Krasniqi godanci Praktika klinike në Kujdesin Intern 2014 2015
120 Shpresa Makolli Praktika klinike në kujdesin infermieror dhe geriatrik 2014 2015
121 Afërdita Berisha Praktika klinike në kujdesin infermieror dhe geriatrik 2013 2014