Përfaqësuesit e Universitet Crne Gore sot vizituan Kolegjin Universi

Kolegji Universin sot e vizituan përfaqësuesit e Fakultetit te edukates fizike dhe sportit ne Universitetin e Malit te zi, të cilët janë duke kryer hulumtimin e përbashkët me profesorët Fitim Arifin dhe Sami Sermaxhaj. Perfaqsuesit e këtij universiteti, te udhehequr prof.dr Dusko Bjelica me bashkepunetor i vlerësoj lartë kushtet dhe punën që bëhet në këtë kolegj duke shprehur gatishmërinë për bashkëpunim, kjo u mirëprit nga Sekretari i Kolegjit, andaj së shpejti do të nënshkruhet marrëveshja në të cilën do të precizohen fushat e bashkëpunimit.

https://www.ucg.ac.me/objava.php?blog_id=1259&objava_id=51655&fbclid=IwAR0AxY2M5qqME2-clyBmCCXMtNUZO0iy2YftBiLGwY010ABaOJHLvEyAYco

Vendi ku studiojnë profesionistët e së ardhmes

 

 

Leave a comment