66486716_2334494573534118_3563819108938022912_n
KF “Flamurtari” fillon diagnostifikim e lojtarëve në Kolegjin “Universi”

Klubi i futbollit “Flamurtari” me sot ka filluar kryerjen e testimeve diagnostifikuese në Kolegjin Universi për të njohur gjendjes e përformancës së futbollistëve aktual e po ashtu edhe të përforcimeve të reja me matje në Kolegjin “Universi”. Rëndësia e diagnostifikimit të performancës së futbollistëve nëpërmjet testeve mjekësore, funksionale dhe motorike janë parakusht themelor për të […]

asd
AFF NENSHKRUAN MARRVESHJE BASHKPUNIMI ME ” KOLEGJIN UNIVERSI”

Diagnostikimi i gjendjës së Futbollistit/Sportistit dhe përformancës së tij është garancë për një punë profesionale dhe aty është çelësi i suksesit. Nga sot lojtarët që janë pjesë e Qendrës Sportive AFF,të gjitha testet sa i përket një futbollisti (shi posht) mund ti kryejn në laboratorin e Kolegjit “Universi” në Bardhosh, Prishtinë, i cili është Laboratori […]

60227094_2024577381003582_8989856816749871104_n
Kolegji Universi shënon Ditën Ndërkombëtare të Infermierisë

Çdo vit, me 12 maj, shënohet dita ndërkombëtare e Infermierisë. Kjo ditë shënohet për të njohur kontributet që infermieret bëjnë për shoqërinë. Në janar të vitit 1974, 12 maji u zgjodh për të shënuar ditën e Infermierisë, që korrespondon me përvjetorin e lindjes së Florence Nightingale, e cila konsiderohet gjerësisht si themeluese e infermierisë moderne. […]