asdasdasd
Ditët e dyerve të Hapura

Kolegji “Universi “vendi ku ëndërrat bëhen realitet dhe dëshira për ngritje akademike mund të arrihet me vullnet e punë. Ju ftojmë që të shtunën më 5 Tetor në ora 11:00 të jeni të pranishëm të gjithë studentët e diplomuar, studentët aktual dhe ata të cilat janë regjistruar për vitin e ri akademik 2019/2020 (mund të […]

msaaaaa
Kolegji ynë bashkëorganizues i Konferencës vjetore në Dubrovnik

Kolegji Universi në partneritet me Fakultetin e Kulturës Fizike, Sportit dhe Rekreacionit të Universitetit e Malit të Zi (UCG) do të bashkëorganizojë Konferencën e 17 Shkencore të Akademisë së Sporteve të Malit të Zi. Kjo konferencë do të mbahet në Dubrovnik të Kroacisë në datat 2 – 5 Prill 2020 dhe do të trajtojë temën: “Sporti, […]

70637993_2654063221312514_5495645087431917568_n
Kolegjit Universi i shtohet edhe një doktor shkence – Sami Sermaxhaj

Mësimdhënësi i Kolegjit Universi për lëndën e Futbollit, Sami Sermaxhaj dje mbrojti me sukses tezën e doktoratës “Ndikimi i ushtrimit fizik në programin e fleksibilitetit në statusin antropologjik të futbollistëve të rinj” në Fakultetin e Sportit dhe Edukimit Fizik të Universitetit të Malit të Zi. Komisioni para të cilit kandidati mbrojti tezën e tij ishte […]

DSC_0986 (600 x 397)
Futbollistja nga Tetova kryen testimet në Kolegj

Edhe futbollistja 15 vjeçare nga Tetova e Maqedonisë kreu diagnostifikimet e formës sportive në Kolegjin Universi, prindi i saj theksoi se ka dëgjuar se në Kosovë ka një Kolegj që i ka të gjitha pajisjet për testim të formës sportive, por nuk e kam besuar që janë të këtij niveli. Vlerësojmë shumë lartë profesionalizmin dhe […]

69843128_2226332460828072_1407273732778491904_o
Medalisti i artë nga lojërat olimpike në Baku kryen testimet në Kolegj.

Sot në kolegjin Universi, Muhamet Ramadani, medalisti i artë nga lojërat olimpike për të rinjë në Baku i kreu diagnostifikimin e formës sportive. Sipas trajnerit të kampionit, tani e tutje do i kryej testimet diagnostifikuese në kolegjin universi së paku çdo 6 muaj.Arta Ibrani e cila ka arrit marrëveshje bashkëpunimi me atletin ne aspektin e përgatitjeve kondicionale […]