35650370_10156386923208563_7134484120867962880_n
Dëshirojmë të ju njoftojmë që programi Fulbright Foreign Students 22/23 tani është hapur për aplikime

Në emër të Ambasadës së SHBA-ve në Kosovë, dëshirojmë të ju informojmë rreth Fulbright Foreign Student Program (Programi Master), dhe faktit se Fulbright Foreign Student Program tashmë është i hapur për vitin akademik 2022-‘23. Për më tepër informata mbi programin, aplikimin online, udhëzimet, ju lutemi klikoni këtu: Fulbright Foreign Student Program (Master’s Degree). Data e fundit për aplikim […]

1615286903836151-2-1889x2048
Profesoresha e Kolegjit Universi zgjidhet kryetare e FSUK

Prof.Ass.Dr Diellza Kelmendi zgjidhet kryetare e Federatës së sporteve universitare të Kosovës. https://fsunk-kos.org/index.php/2021/03/09/diellza-kelmendi-ne-krye-te-fsunk-se-per-kater-vitet-e-ardhshme/?fbclid=IwAR20xKeEVcVEC_I7zdLRU3p7RHFbD-9xhAkQOmWTrTvAlCeW8FNNSqENSzs Profesoreshës i urojmë suksese në sfidën e re. Kolegji Universi: Vendi ku studiojnë profesionistët e së ardhmes.  

148598854_10157974989163202_1557627335748481407_n
Kolegjit Universi edhe me një doktor shkence – Bujar Begu

Mësimdhënësi Kolegjit Universi për lëndën e Basketbollit, Bujar Begu mbrojti me sukses tezën e doktoratës “Krahasimet e basketbollistëve junior të super ligës dhe ligës unike të Kosovës në parametrat antropometrike dhe në aftësitë motorike e funksionale” në Fakultetin e kulturës Fizik të Universitetit të Tetovës Komisioni para të cilit kandidati mbrojti tezën e tij ishte […]

IMG-8ea9f494f5096dcd27042ca5252ed8da-V
Arrin donancioni i librave nga Danimarka

Kolegji “Universi” sot ka mirëpritur një donancion me libra nga shtëpia botuese New Era Publication . Librat janë nga autori i njohur amerikan Lafayette Ronald Hubbard ku në mesin e librave të tij është dhe libri më i shitur në botë me titull “ Dianetics”  me tematikë nga shkenca moderne e shëndetit mendor. Këto libra […]

Best-Free-Online-Research-Courses-800x600
Profesorët e Kolegjit Universi shtojnë në listën e tyre edhe dy punime shkencore të publikuara në revista ndërkombëtare

Profesoresorëve të Kolegjit Universi,  Ibadete Bytyqi nga departamenti i Infermierisë së përgjithshme dhe  Jeton Havolli nga departamenti i Kulturë fizike, sport dhe rekreacion iu janë publikuar punimet e tyre në dy nga revistat prestigjioze ndërkombetare me një impact faktor të lartë. Për të parë punimin e profesorit Jeton Havolli klikoni në linkun e mëposhtëm: https://www.mdpi.com/2076-3417/10/19/6774?fbclid=IwAR1s_lOkLtw-ftrJBfIufocUstiBlhzxtJzDBlaPtZcVhQ2JphcO5j3LHwE Për […]

86796174_2549882005139781_2136504762403651584_o
Fillimi i vitit të ri akademik 2020-21

Të nderuar student, staf akademik e administrativë Ju informojmë se bazuar në vendimin e senatit, viti i ri akademik 2020-21 do të filloj nga 5 tetori 2020. Ligjëratat do të organizohen për vitet e 2-ta dhe të 3-ta, për të dy programet. Orarin e ligjëratave do e gjeni në Google Drive (https://drive.google.com/drive/u/2/folders/0ABTN6OiBE4oXUk9PVA)  Sipas orarit të […]