Fitim Arifi dhe Iber Alaj prezantuan punimin e tyre

Vazhdojnë prezantimet shkencore të stafit të kolegjit

Pastaj Fitim Arifi dhe Iber Alaj prezantuan punimin e tyre “Relationship Between Body Height and Hand Lenght Measurements of Both Gender Adoescents from Ferizaj region in Kosovo” në konferencën e 6-të ndërkombëtare ballaknike të shkencave sportive në Universitetin e Tetovës.

60436125_2034861413308512_8204580612850319360_n
Tags

Join event

2019-5-16 2019-5-20 1:00 pm Europe/London Fitim Arifi dhe Iber Alaj prezantuan punimin e tyre The school PTFA would like to invite you to enjoy an evening of Pasta and Prosecco in November. Tetovo, Maqedonia
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×