Kolegji “Universi” shënon ngritje në ranglistën e Webometrics

Kolegji “Universi” në përditësimin e fundit në ranglistën e institucioneve të arsimit të lartë në botë të publikuar nga Webometrics (Spanish National Research Council) ka shënuar ngritje për rreth 1000 vende.  Kolegji është renditur në vendin e 27800 nga 29 mijë universiteteve sa janë në të gjithë botën.

Kolegji Universi  pra gjithmonë synon të jetë një model i përsosmërisë, i  njohur kombëtarisht dhe ndërkombëtarisht për edukim inovativ, programe dinamike të kërkimit dhe qasje kreative në praktikë.

Leave a comment