Kolegji Universi organizon trajnimin dy ditore per hartimin e planifikimit strategjik

Në kuadër të ngritjes së burimeve njerëzore, Kolegji Universi sot ka filluar trajnimin për rishikimin e planit strategjik me pjesëmarrjen e stafit menaxhues, stafit akademik të rregullt dhe bashkëpunëtor, studentët, stafin administrative dhe mbështetës.

Për të fasciluar në rishikimin e planit strategjik, Kolegji ka angazhuar ekspertët për hartimet për planin strategjik: z. Besim Hasani, President i Komitetit Olimpik të Kosovës, dhe znj. Elda Gjoka CEO Genuin Effect.

Plani i ri strategjik i Kolegjit Universi do të jetë për periudhën 5 vjeçare

Kolegji Universi, vendi ku studiojnë profesionistët e së ardhmes

Leave a comment