Kolegji Universi nënshkruan marrëveshje me kompaninë “Akademia” për programin Antiplagjiat

Sot në Kolegjin Universi u nënshkrua marrëvshja për përdorimin e programit Antiplagjiat me kompaninë Akademia, me qëllim të ngritjes së cilësisë së hulumtimeve shkencore të stafit dhe të studentëve të Kolegjit Universi. Kolegji Universi Vendi ku studiojnë profesionistët e së ardhmes

Leave a comment