Kolegji Universi fiton grant nga Komisioni Evropian, në programin Erasmus+

Lajme të jashtëzakonshme për studentët dhe stafin tonë! Kolegji Universi në bashkëpunim me Universitetin turk Bolu Abant Izzet Baysal ka fituar grantin nga Komisioni Evropian, programi Erasmus+ për shkëmbimin e stafit dhe të studentëve.
Së shpejti me informacione të reja +++

Leave a comment