Kolegji ‘Universi’ bashkëthemelues i Asociacionit Ballkanik të Universiteteve

Kolegji ‘Universi’ gjithnjë mundohet të mbetet lider në cilësi, në kushtet e ofruara dhe bashkëpunimin me Universitete tjera me renome. Kolegji ‘Universi’ është anëtari i parë nga Kosova dhe njëherësh njëri nga bashkëthemeluesit e BUA që nga viti 2014. Të jesh anëtar i BUA-së nënkupton që stafi akademik dhe studentët do e kenë më të lehtë mobilitetin, si dhe është më e lehtë pjesëmarrja në konferencës vjetore të BUA-së, ku bëhen shkëmbimet e përvojave të universiteteve ballkanike.

http://www.baunas.org/

Kolegji ‘Universi’ vendi ku studiojnë profesionistët e së ardhmes.

Leave a comment