Fillojne ligjeratat Online

Nga 25 marsi do të fillojmë organizimin e ligjëratave në formë elektronike për lëndët në vijim:

Infermieri  

viti i pare – Programi diagnostik dhe terapeutik – Behrije Halilaj Vishi

viti i dyte – Planifikimi familjar – Minire Alilaj Beqiraj

viti i trete – Metodologjia e hulumtimit – Kadir Hyseni

Sporti

viti i pare – FIziologia e ngarkesave – Ervin Meqikukiq

viti i dyte – metodologjia e hulumtimit dhe statistika – Fitim Arifi

viti i trete – Organizimi ne KF dhe Sport – Avdi Pireva

Ligjëratat do të organizohen përmes https://hangouts.google.com/, e profesorët e lëndëve përkatëse do e dërgojnë linkun për qasje në Kolegj ose në emailet tuaja personale.

Nëse nuk mund të qaseni në këto video, ju duhet ta hapni nje email në www.gmail.com

Orari i ligjëratave do të caktohet nga profesori e do jua komunikon në emailet tuaja

Duke shpresuar që të përdorim këtë kohë në mënyrën sa më të mire të mundshme, duke qëndruar në shtëpi do e kalojmë edhe këtë sfidë.

Leave a comment