Ditët e dyerve të Hapura

Kolegji “Universi “vendi ku ëndërrat bëhen realitet dhe dëshira për ngritje akademike mund të arrihet me vullnet e punë.

Ju ftojmë që të shtunën më 5 Tetor në ora 11:00 të jeni të pranishëm të gjithë studentët e diplomuar, studentët aktual dhe ata të cilat janë regjistruar për vitin e ri akademik 2019/2020 (mund të merrni me vete edhe një anëtar të familjes tuaj)  të  programit “Infermieri e përgjithshme” dhe përsafërmi të njoftoheni për mundësit reale të punësimit në Gjermani nga prof. Blerim Jakupi – Doktor dhe ligjërues me karrier të suksesshme në Gjermani.

Agjenda/ Rendi i ditës:

·         10:30 – 11:00 – Pritja e mysafirëve

·         11:00 – 11:45 – Jeta dhe puna në Gjermani –Prof. Blerim Jakupi

·         11:45 – 12:00 – Pushim për kafe

·         12:00 – 13:00 – Jeta dhe puna në Gjermani –Prof. Blerim Jakupi

·         13:00 – 13:30 – Demonstrim LIVE si punohet në Gjermani

·         14:00 – 14:30 – Koktej rasti

Ju mirëpresim!

Leave a comment