Best-Free-Online-Research-Courses-800x600
Profesorët e Kolegjit Universi shtojnë në listën e tyre edhe dy punime shkencore të publikuara në revista ndërkombëtare

Profesoresorëve të Kolegjit Universi,  Ibadete Bytyqi nga departamenti i Infermierisë së përgjithshme dhe  Jeton Havolli nga departamenti i Kulturë fizike, sport dhe rekreacion iu janë publikuar punimet e tyre në dy nga revistat prestigjioze ndërkombetare me një impact faktor të lartë. Për të parë punimin e profesorit Jeton Havolli klikoni në linkun e mëposhtëm: https://www.mdpi.com/2076-3417/10/19/6774?fbclid=IwAR1s_lOkLtw-ftrJBfIufocUstiBlhzxtJzDBlaPtZcVhQ2JphcO5j3LHwE Për […]

86796174_2549882005139781_2136504762403651584_o
Fillimi i vitit të ri akademik 2020-21

Të nderuar student, staf akademik e administrativë Ju informojmë se bazuar në vendimin e senatit, viti i ri akademik 2020-21 do të filloj nga 5 tetori 2020. Ligjëratat do të organizohen për vitet e 2-ta dhe të 3-ta, për të dy programet. Orarin e ligjëratave do e gjeni në Google Drive (https://drive.google.com/drive/u/2/folders/0ABTN6OiBE4oXUk9PVA)  Sipas orarit të […]

ILRN
Profesorët e Kolegjit Universi publikojnë 4 punime të tjera shkencore

Elvana Podvorica: Ambulantory nurse education improves metabolic profile and physical activity in patients with cardiovascular disease   www.imlp.in Kadir Hyseini: Journal of International Dental and Medical Research Evaluating the Treatment of Patients with Appendicitis http://www.jidmr.com Ibadete Bytyqi: https://www.mdpi.com/2077-0383/9/9/2820?fbclid=IwAR13qbpV1qE9nW7acJJW5PmR7JBi607lJF6VvmOh2mIAxfnet1pQU3WseC4 Jeton Havolli: https://www.researchgate.net/publication/343831117_The_Impact_of_Physical_Activity_on_Body_Composition_between_Play_Positions_in_Handballhttps://www.researchgate.net/project/Morphologic-characteristics-and-motor-abilities-according-to-playing-position-in-Handball

Kolegji “Universi” shënon ngritje në ranglistën e Webometrics

Kolegji “Universi” në përditësimin e fundit në ranglistën e institucioneve të arsimit të lartë në botë të publikuar nga Webometrics (Spanish National Research Council) ka shënuar ngritje për rreth 1000 vende.  Kolegji është renditur në vendin e 27800 nga 29 mijë universiteteve sa janë në të gjithë botën. Kolegji Universi  pra gjithmonë synon të jetë një […]

partneret e konferences ne dubrovnik
Kolegji Universi bashkë organizator i konferencës shkencore ndërkombëtare “Sport, Physical Activity and Health” në Dubrovnik, Kroaci.

Nga data 2-5 është organizuar konferenca shkencore ndërkombëtare “ Sport, Physical Activity and Health” e paraparë të mbahej në Dubrovnik, Kroaci, e për shkak të pandemisë ajo është organizuar nëpërmjet platformës “zoom” video konference. Kolegji Universi ishte bashkë organizator i kësaj konference ku morën pjese shume shkencëtarë nga mbare bota me mbi 40 shtete. Nga […]

online
Fillojne ligjeratat Online

Nga 25 marsi do të fillojmë organizimin e ligjëratave në formë elektronike për lëndët në vijim: Infermieri   viti i pare – Programi diagnostik dhe terapeutik – Behrije Halilaj Vishi viti i dyte – Planifikimi familjar – Minire Alilaj Beqiraj viti i trete – Metodologjia e hulumtimit – Kadir Hyseni Sporti viti i pare – FIziologia […]