marveshja me IEC
Marrëveshje bashkëpunimi në mes të kolegjit “Universi” dhe ECI

Marrëveshje bashkëpunimi në mes të kolegjit “Universi” dhe ECI Kolegji “Universi” dhe qendra ECI (English Cultural Institute sh.p.k) sot kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi për një periudhë afatgjate e cila përfshin të gjithë studentët e Kolegjit, e përmes kësaj kolegji ynë vërteton edhe njëherë se prioritet primar janë studentët dhe bashkëpunimet bëhen pjesë e rutinës së punës së vazhdueshme akademike, hulumtuese dhe studimore. […]

asdasdasd
Ditët e dyerve të Hapura

Kolegji “Universi “vendi ku ëndërrat bëhen realitet dhe dëshira për ngritje akademike mund të arrihet me vullnet e punë. Ju ftojmë që të shtunën më 5 Tetor në ora 11:00 të jeni të pranishëm të gjithë studentët e diplomuar, studentët aktual dhe ata të cilat janë regjistruar për vitin e ri akademik 2019/2020 (mund të […]

msaaaaa
Kolegji ynë bashkëorganizues i Konferencës vjetore në Dubrovnik

Kolegji Universi në partneritet me Fakultetin e Kulturës Fizike, Sportit dhe Rekreacionit të Universitetit e Malit të Zi (UCG) do të bashkëorganizojë Konferencën e 17 Shkencore të Akademisë së Sporteve të Malit të Zi. Kjo konferencë do të mbahet në Dubrovnik të Kroacisë në datat 2 – 5 Prill 2020 dhe do të trajtojë temën: “Sporti, […]

70637993_2654063221312514_5495645087431917568_n
Kolegjit Universi i shtohet edhe një doktor shkence – Sami Sermaxhaj

Mësimdhënësi i Kolegjit Universi për lëndën e Futbollit, Sami Sermaxhaj dje mbrojti me sukses tezën e doktoratës “Ndikimi i ushtrimit fizik në programin e fleksibilitetit në statusin antropologjik të futbollistëve të rinj” në Fakultetin e Sportit dhe Edukimit Fizik të Universitetit të Malit të Zi. Komisioni para të cilit kandidati mbrojti tezën e tij ishte […]

DSC_0986 (600 x 397)
Futbollistja nga Tetova kryen testimet në Kolegj

Edhe futbollistja 15 vjeçare nga Tetova e Maqedonisë kreu diagnostifikimet e formës sportive në Kolegjin Universi, prindi i saj theksoi se ka dëgjuar se në Kosovë ka një Kolegj që i ka të gjitha pajisjet për testim të formës sportive, por nuk e kam besuar që janë të këtij niveli. Vlerësojmë shumë lartë profesionalizmin dhe […]

69843128_2226332460828072_1407273732778491904_o
Medalisti i artë nga lojërat olimpike në Baku kryen testimet në Kolegj.

Sot në kolegjin Universi, Muhamet Ramadani, medalisti i artë nga lojërat olimpike për të rinjë në Baku i kreu diagnostifikimin e formës sportive. Sipas trajnerit të kampionit, tani e tutje do i kryej testimet diagnostifikuese në kolegjin universi së paku çdo 6 muaj.Arta Ibrani e cila ka arrit marrëveshje bashkëpunimi me atletin ne aspektin e përgatitjeve kondicionale […]