66486716_2334494573534118_3563819108938022912_n
KF “Flamurtari” fillon diagnostifikim e lojtarëve në Kolegjin “Universi”

Klubi i futbollit “Flamurtari” me sot ka filluar kryerjen e testimeve diagnostifikuese në Kolegjin Universi për të njohur gjendjes e përformancës së futbollistëve aktual e po ashtu edhe të përforcimeve të reja me matje në Kolegjin “Universi”. Rëndësia e diagnostifikimit të performancës së futbollistëve nëpërmjet testeve mjekësore, funksionale dhe motorike janë parakusht themelor për të […]

60227094_2024577381003582_8989856816749871104_n
Kolegji Universi shënon Ditën Ndërkombëtare të Infermierisë

Çdo vit, me 12 maj, shënohet dita ndërkombëtare e Infermierisë. Kjo ditë shënohet për të njohur kontributet që infermieret bëjnë për shoqërinë. Në janar të vitit 1974, 12 maji u zgjodh për të shënuar ditën e Infermierisë, që korrespondon me përvjetorin e lindjes së Florence Nightingale, e cila konsiderohet gjerësisht si themeluese e infermierisë moderne. […]