Webometric
Kolegji “Universi” shënon ngritje në ranglistën e Webometrics

Kolegji “Universi” në përditësimin e fundit në ranglistën e institucioneve të arsimit të lartë në botë të publikuar nga Webometrics (Spanish National Research Council) ka shënuar ngritje për rreth 1000 vende.  Kolegji është renditur në vendin e 27800 nga 29 mijë universiteteve sa janë në të gjithë botën. Kolegji Universi  pra gjithmonë synon të jetë një […]

partneret e konferences ne dubrovnik
Kolegji Universi bashkë organizator i konferencës shkencore ndërkombëtare “Sport, Physical Activity and Health” në Dubrovnik, Kroaci.

Nga data 2-5 është organizuar konferenca shkencore ndërkombëtare “ Sport, Physical Activity and Health” e paraparë të mbahej në Dubrovnik, Kroaci, e për shkak të pandemisë ajo është organizuar nëpërmjet platformës “zoom” video konference. Kolegji Universi ishte bashkë organizator i kësaj konference ku morën pjese shume shkencëtarë nga mbare bota me mbi 40 shtete. Nga […]

online
Fillojne ligjeratat Online

Nga 25 marsi do të fillojmë organizimin e ligjëratave në formë elektronike për lëndët në vijim: Infermieri   viti i pare – Programi diagnostik dhe terapeutik – Behrije Halilaj Vishi viti i dyte – Planifikimi familjar – Minire Alilaj Beqiraj viti i trete – Metodologjia e hulumtimit – Kadir Hyseni Sporti viti i pare – FIziologia […]

Liga Universitare
LIGAT UNIVERSITARE

Të Nderuar, Federata e Sporteve Universitare të Kosovës, me 05 Mars 2020, starton me ligat Universitare për të gjithë studentët / studentet e Republikës së Kosovës. Ligat Universitare këtë vit do të organizohen në këto tri sporte si: futsal për meshkujt, volejboll për vajzat, dhe ping-pong për të dy gjinit. Organizimi i garave në këto […]

Ibadete
Edhe një punim nga stafi i Kolegjit “Universi”

Left atrial volume index predicts response to cardiac resynchronisation therapy: a systematic review and meta-analysis 1 Institute of Public Health and Clinical Medicine, Umeå University, Sweden 2 Clinic of Cardiology, University Clinical Centre of Kosovo, Prishtina, Kosovo 3 Universi College, Prishtina, Kosovo 4 Medical Faculty, University of Prishtina, Prishtina, Kosovo 5 Molecular and Clinic Research […]

marveshja me IEC
Marrëveshje bashkëpunimi në mes të kolegjit “Universi” dhe ECI

Marrëveshje bashkëpunimi në mes të kolegjit “Universi” dhe ECI Kolegji “Universi” dhe qendra ECI (English Cultural Institute sh.p.k) sot kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi për një periudhë afatgjate e cila përfshin të gjithë studentët e Kolegjit, e përmes kësaj kolegji ynë vërteton edhe njëherë se prioritet primar janë studentët dhe bashkëpunimet bëhen pjesë e rutinës së punës së vazhdueshme akademike, hulumtuese dhe studimore. […]

70611122_2220985624696089_529237964841025536_n
Njoftim per Erasmus+

Erasmus+ Konkurs mobiliteti për semestrin veror të vitit akademik 2019/2020 Të nderuar studentë, Kolegji Universi, në kuadër të Programit Erasmus+ (Mobility with common countries – KA 107), në bashkëpunim me Universitetin turk Abant Izzet Baysal i cili është edhe Projekt Kordinator, shpall konkurs për aplikimin e studentëve të interesuar për shfrytëzimin e mobilitetit përmes këtij […]