Ibadete
Edhe një punim nga stafi i Kolegjit “Universi”

Left atrial volume index predicts response to cardiac resynchronisation therapy: a systematic review and meta-analysis 1 Institute of Public Health and Clinical Medicine, Umeå University, Sweden 2 Clinic of Cardiology, University Clinical Centre of Kosovo, Prishtina, Kosovo 3 Universi College, Prishtina, Kosovo 4 Medical Faculty, University of Prishtina, Prishtina, Kosovo 5 Molecular and Clinic Research […]

marveshja me IEC
Marrëveshje bashkëpunimi në mes të kolegjit “Universi” dhe ECI

Marrëveshje bashkëpunimi në mes të kolegjit “Universi” dhe ECI Kolegji “Universi” dhe qendra ECI (English Cultural Institute sh.p.k) sot kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi për një periudhë afatgjate e cila përfshin të gjithë studentët e Kolegjit, e përmes kësaj kolegji ynë vërteton edhe njëherë se prioritet primar janë studentët dhe bashkëpunimet bëhen pjesë e rutinës së punës së vazhdueshme akademike, hulumtuese dhe studimore. […]

70611122_2220985624696089_529237964841025536_n
Njoftim per Erasmus+

Erasmus+ Konkurs mobiliteti për semestrin veror të vitit akademik 2019/2020 Të nderuar studentë, Kolegji Universi, në kuadër të Programit Erasmus+ (Mobility with common countries – KA 107), në bashkëpunim me Universitetin turk Abant Izzet Baysal i cili është edhe Projekt Kordinator, shpall konkurs për aplikimin e studentëve të interesuar për shfrytëzimin e mobilitetit përmes këtij […]

sprachen
Të nderuar studentë,

Siç ju kemi informuar edhe në kuadër të “Ditës së dyerve të hapura”, për studentët e interesuar në Kolegj do të fillojmë kurset e gjuhës Gjermane. Fillimisht do të startojmë me kursin e gjuhës gjermane për Nivelin A1 që është planifikuar të fillohet me 4 Nëntor, nga ora 13:30-14:30 me grupet e para dhe 14:30-15:30 me […]

asdasdasd
Ditët e dyerve të Hapura

Kolegji “Universi “vendi ku ëndërrat bëhen realitet dhe dëshira për ngritje akademike mund të arrihet me vullnet e punë. Ju ftojmë që të shtunën më 5 Tetor në ora 11:00 të jeni të pranishëm të gjithë studentët e diplomuar, studentët aktual dhe ata të cilat janë regjistruar për vitin e ri akademik 2019/2020 (mund të […]

DSC_0986 (600 x 397)
Futbollistja nga Tetova kryen testimet në Kolegj

Edhe futbollistja 15 vjeçare nga Tetova e Maqedonisë kreu diagnostifikimet e formës sportive në Kolegjin Universi, prindi i saj theksoi se ka dëgjuar se në Kosovë ka një Kolegj që i ka të gjitha pajisjet për testim të formës sportive, por nuk e kam besuar që janë të këtij niveli. Vlerësojmë shumë lartë profesionalizmin dhe […]

69843128_2226332460828072_1407273732778491904_o
Medalisti i artë nga lojërat olimpike në Baku kryen testimet në Kolegj.

Sot në kolegjin Universi, Muhamet Ramadani, medalisti i artë nga lojërat olimpike për të rinjë në Baku i kreu diagnostifikimin e formës sportive. Sipas trajnerit të kampionit, tani e tutje do i kryej testimet diagnostifikuese në kolegjin universi së paku çdo 6 muaj.Arta Ibrani e cila ka arrit marrëveshje bashkëpunimi me atletin ne aspektin e përgatitjeve kondicionale […]