Arrin donancioni i librave nga Danimarka

Kolegji “Universi” sot ka mirëpritur një donancion me libra nga shtëpia botuese New Era Publication .

Librat janë nga autori i njohur amerikan Lafayette Ronald Hubbard ku në mesin e librave të tij është dhe libri më i shitur në botë me titull “ Dianetics”  me tematikë nga shkenca moderne e shëndetit mendor.

Këto libra pasurojnë bibliotekën tonë dhe janë në shërbim të studentëve tanë.

Leave a comment